beesocial logo

8 tips voor je Bio op Instagram

Naast de foto's is het eerst wat opvalt je Instagram Bio. Ben je als ondernemer actief op Insta of wil je een succesvolle Instagrammer worden? Dan is de Instagram Bio hét visitekaartje voor je bedrijf!

In dit artikel nemen we je mee in het proces om de beste Instagram Bio te schrijven die mensen gegarandeerd op die volg-knop doet drukken.
Lees meer...

Plannen en ondernemen

Voor veel ondernemers is tijd lastig in te plannen. Blijf vooral werken volgens je eigen planning, voor je het weet neemt je mailbox je To-do-lijst over.

Lees meer...

Hoe bescherm ik mijn privacy op Facebook?

Exit Facebook?

Er is flink wat commotie omtrent het platform. Een reden om Facebook te verlaten?

Wij geven je graag een aantal handvaten die je zelf kunt toepassen om de hoeveelheid informatie te beperken wat gedeeld wordt.

Lees meer...

Help! Ik mis berichten van vrienden in mijn tijdlijn!

Gelukkig is daar een oplossing voor :-)

Door het aangepaste algoritme van Facebook kan het voorkomen dat je berichten van vrienden en pagina’s die je volgt niet meer ziet in je tijdlijn. Misschien merk je het eerst niet eens… Totdat je er via een andere weg achter komt dat je een leuk bericht hebt gemist!
Lees meer...

Ben jij nog Facebookproof?

Na het nieuwe bericht van Mark Zuckerberg is er enorm veel veranderd voor de zichtbaarheid op Facebook. De posts van bedrijven worden ingekort op de tijdlijn van haar volgers.
Lees meer...